Massagepraktijk De-Lan

Hallo, ik ben Derk Lanting geboren in het pitoreske dorpje Zweeloo in Drenthe.

 Na jaren gewerkt te hebben voor de overheid, die toch al flink aan het reorganiseren was, werd

mijn baan als Proces en gegevensbeheer opgegeven.


In 2005 ben ik in aanraking gekomen met Dutch Bodywork Academy(DBA), waar ik met de opleiding Voetreflexologie begon.
Daarna volgden:

StoelShiatsu:
Shiatsu Ryoho:
Modules Medische Basiskennis (HBO) Anatomie, Fysiologie en Patholgie
Shiatsu Zen-style.

Toen ik daar mijn eerste opleiding ging volgen kon ik niet vermoeden dat er nog vele opleidingen daarna op mijn pad zouden komen.

Ik ben eerlijke gezegd volledig besmet geraakt door het “Itsma” virus en sinds het begin heeft me het dit niet meer los kunnen laten.
De manier de opleidingen van DBA worden gegeven spreekt mij persoonlijk zeer aan, vanaf het allereerste moment gaf het een gevoel van zekerheid, vertrouwen en haast een thuisgevoel.

Tijdens mijn 1e opleiding voetreflexologie was ik zelf al verrast zo snel ik zelf de praktijk zaken kon oppikken, mede door de goede docent(ten) leidde dit tot een goede afsluiting van deze opleiding.

In het voorjaar 2006 ben ik verder gegaan met de korte opleiding Stoelshiatsu en vond dat in één woord echt super. Dus besloot ik om met Shiatsu Ryoho verder te gaan.

Het kon eigenlijk echter niet uitblijven dat ik ook de Shiatsu Zen-style bij DBA ook nog ging volgen en gaandeweg de opleiding die in september 2007 startte.

Shiatsu is een therapievorm waarbij de mens in zowel lichaam en geest veel dichter bij elkaar kan komen en dus ook weer één geheel gaat vormen.

 

In mei 2008 heb de opleiding Shiatsu Zen-style bij DBA afgerond en heb de titel:
Advanced Shiatsu Practitioner®

Ik ben ik gediplomeerd A-therapeut en aangesloten bij de NVST (Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten) onder nr L2045.
Tevens ben ik per 1 januari 2015 aangesloten bij de RBCZ als Registertherapeut BCZ® onder nr: 107273R

(C) 2015 Massagepraktijk De-Lan | info@massagepraktijkde-lan.nl